Vores rejser

Hvad gør en rejseoplevelse storartet?

Jeres oplevelse starter det øjeblik, du kontakter os. Vi ved nemlig godt, at du som tovholder skal stå på mål hjemme i din organisation. Derfor skal du være i trygge hænder både før, under og efter jeres arrangement.

Før: 
Vi afdækker i fællesskab, hvad jeres ønsker til og formål med arrangementet er. I har måske nogle krav til det faglige indhold, eller nogle ønsker i forhold til konference lokaler og udstyr, og så har I højst sandsynligt også et budget, der skal overholdes. Vi lytter, rådgiver og udarbejder derefter et tilbud, der er tilpasset netop jeres ønsker og behov. Måske vil I selv stå for noget af arrangementet, måske vil I have den fulde pakke inkl. on line registrering og andre gode ting. Alt kan lade sig gøre.

Under:
Her er vores fornemmeste opgave, at alt er planlagt på forhånd, så I kan koncentrere jer om at være værter og selv at opleve. Djævlen ligger i detaljen, så vi skal være sikkerheden bag jeres arrangement. Hvis I ønsker det, rejser vi også gerne med, og sørger for alt det praktiske.

Efter:
Vi følger altid op, og er der stemning for det, arrangerer vi også gerne efterfølgende netværksmøder eller materiale fra turen. 

Vores rejser har mange titler. Nogle kalder dem studieture. Andre foretrækker virksomhedsrejser, konferencerejser eller uddannelseture. Fælles for dem alle er, at der er tale om grupperejser, der alle inkluderer et fagligt indhold og oplevelser ud over det sædvanlige.

Vi glæder os til at høre fra dig!